Service

Search our Site

Autoservice Jeroen van Wijk biedt service in alle mogelijke vormen

Onderhoud

Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur om uw auto na te kijken bij technische storingen. Wij kunnen uw auto electronisch uitlezen om een probleem op te zoeken en op te lossen. Hiervoor gebruiken wij dezelfde apparatuur als die bij merkdealers wordt gebruikt. Maar ook voor het normale onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Onze eerste klas monteurs zijn van alle markten thuis en worden met regelmaat bijgeschoold. Voor de grote en kleine beurt kunt u hier altijd op zeer korte termijn een afspraak maken.

Reparatie en schade afhandeling

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje en komt nooit gelegen. Wij zorgen ervoor dat de schade op een snelle efficiënte manier afgehandeld wordt. De schadeafwikkeling met de verzekeraar wordt door ons verzorgd. Hier hoort natuurlijk ook de glasservice bij. Afhankelijk van uw verzekering worden sterretjes in de voorruit zelfs gratis gerepareerd.

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Auto’s ouder dan drie jaar moeten jaarlijks worden gekeurd. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Maar het blijft een momentopname en het betekent dus niet dat uw auto het hele jaar probleemloos blijft rijden. Regelmatige controle en goed onderhoud van uw auto blijven dus belangrijk, ook al is hij APK gekeurd.

Autoservice Jeroen van Wijk is het ideale adres voor uw jaarlijkse APK. U kunt er altijd dichtbij huis terecht, de wachttijden zijn doorgaans minimaal en de tarieven scherp.

Wanneer moet uw auto gekeurd worden? Klik hier en controleer uw APK vervaldatum!

Een keuring voor een benzineauto kost € 40,- incl. Btw. Een APK met roetmeting voor een diesel komt op € 65,- incl btw.

Airco service

Airconditioning in de auto biedt u ieder seizoen comfort en veiligheid. Een aangename temperatuur in de zomer zorgt immers voor een beter concentratievermogen. En de airco voorkomt in de winter dat de ruiten beslaan. Het is dus van belang om uw airco optimaal werkend te houden. Regelmatige controle is daarom noodzakelijk, en het voorkomt onnodige schade aan uw auto.

Wij zijn “STEK” (STichting Emissiepreventie Koudetechniek) gecertificeerd waardoor wij ook uw airco kunnen en mogen onderhouden en repareren.

Hoe herken ik een slecht werkende airco?
Wordt uw airco ‘s zomers minder koud, of het duurt langer voordat uw ramen condensvrij zijn in de winter? Dat zijn de eerste tekenen dat uw airco een onderhoudsbeurt nodig heeft. U voorkomt dan vervelende luchtjes en dure reparaties.

Zelfs een goed werkende airco lekt elk jaar gemiddeld 8% koudemiddel. Na verloop van tijd merkt u dit aan de minder wordende koelcapaciteit. De kans is echter groot dat het dan al te laat is, want door minder koudemiddel zal de compressor, het belangrijkste onderdeel van het aircosysteem, op bepaalde momenten te weinig olie krijgen, waardoor deze defect kan raken door gebrek aan smering. Een reparatie kan dan oplopen tot enkele honderden euro’s. Regelmatige controle van uw airco kan dit voorkomen. Autoservice Jeroen van Wijk voert het onderhoud aan uw airco uit volgens de STEK-regelgeving.

Lease

Bent u tevreden met uw leaseauto en wilt u dat graag zo houden? Dan zoekt u vast ook naar perfecte persoonlijke service en de zekerheid van een professioneel adres waar uw auto in goede handen is. Uw leaseauto is bij ons dan welkom! Wij zijn als Lease Service Center gecertificeerd voor onderhoud en service aan alle leaseauto’s. Plezierig is dat wij altijd bij u in de buurt zitten én u een stuk persoonlijke dienstverlening bieden. In samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen zijn voorwaarden opgesteld waar wij als Lease Service Center aan voldoen. Wij regelen alles voor u, dus u heeft er geen omkijken naar, maar wel de zekerheid dat alles piekfijn in orde is!

Bovag www.leaseservicecenter.nl:

“In Nederland zijn zo’n 3400 onafhankelijke autobedrijven aangesloten bij BOVAG. Een onafhankelijk autobedrijf is een bedrijf dat geen directe band heeft met een automerk of autofabrikant. Het zijn dus ongebonden, zelfstandige bedrijven die er geen belang bij hebben welk merk u rijdt.

Lease Service Center is een concept van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Een selectie van onafhankelijke autobedrijven die het onderhoud aan uw leaseauto op professionele wijze kunnen uitvoeren. Alle Lease Service Centers voldoen aan strenge voorwaarden, opgesteld in samenwerking met leasemaatschappijen en door een onafhankelijke partij getoetst. Dus erkend en gekwalificeerd voor onderhoud en reparatie aan leaseauto’s. Natuurlijk met de persoonlijke service en kwaliteit die u van een BOVAG-autobedrijf mag verwachten.”

Behoud van fabrieksgarantie
Er zijn nog weleens onduidelijkheden over de fabrieksgarantie op een nieuwe (lease)auto. Die willen we graag uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt dus ook als de leaseauto is gekocht bij een merkdealer en u het onderhoud door ons laat uitvoeren. Het is een misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij de dealer die hem heeft afgeleverd. Voor onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie zijn wij het juiste adres.

Goed geregeld
Als u uw auto bij ons in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon intact. Alleen wanneer bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie moet worden gedaan, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. In zo’n geval zorgen wij er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat de garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

Voordelen

  • Persoonlijke service
  • Afspraak binnen 10 werkdagen
  • Altijd in de buurt
  • Vervangend vervoer
  • Behoud van fabrieksgarantieAccessoires

Ook voor originele of juist universele accessoires kunt u bij Autoservice Jeroen van Wijk terecht. Voor de inbouw van een carkit of het installeren van Xenon of Led verlichting bent u hier aan het juiste adres. Wilt u uw auto helemaal aanpassen aan deze tijd dan mag een navigatiesysteem natuurlijk niet meer ontbreken en om uw audioapparatuur aan te passen kunt u ook altijd bij ons terecht. Uiteraard heeft u de mogelijkheid uw accessoire te laten installeren door één van onze monteurs.

Banden & Velgen

Door ons grote assortiment van verschillende merken en maten bent u voor zowel zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenen banden bij ons aan het goede adres. Ook voor het aanpassen van de velgen, het uitlijnen en balanceren kunt u bij ons terecht.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst met een passend advies of een prijsopgave.

Adresgegevens

Autoservice Jeroen van Wijk
De Sluis 3
4271 CZ Dussen
TEL      0416 - 39 1424
FAX      0416 - 39 1221
Algemeen      
Administratie      
Verkoop      

Bedrijfsgegevens

KvK     67845657
BTW     NL850609264B01
IBAN     NL31 RABO 0313 8451 31
BIC     RABONL2U

Openingstijden

Maandag        08:00 - 18:00
Dinsdag           08:00 - 20:30
Woensdag     08:00 - 18:00
Donderdag     08:00 - 20:30
Vrijdag     08:00 - 18:00
Zaterdag     08:00 - 13:00
Zondag     Gesloten